142-ма пенсионери от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча с ваучери от кампанията на Мая Манолова

Снимка: Infomreja.bg, архив

Общо 142-ма пенсионери от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча от днес получават ваучери на стойност 20 лв. от кампанията на омбудсмана Мая Манолова “Великден за всеки” - “Дари празник на баба и дядо”.

От община Гоце Делчев пенсионерите, които получават ваучери по 20 лева, са 81, от община Гърмен - 20 ,от община Сатовча - 21 и 20 от община Хаджидимово.

Ваучерите си от днес пенсионерите от Гоце Делчев могат да получат на касите на пощата в града, като същият ред за получаване е въведен и в останалите три общини.

Списъците на пенсионерите, които ще получат ваучери са обявени на сайта на омбудсмана на Република България по области, както и в централните клонове на Български пощи по общини.

За утре е предвидена актуализация на списъците по общини, като се очаква броят на пенсионерите в тях да се увеличи.

Над 620 000 лв. са събраните пари от кампанията на омбудсмана Мая Манолова, която благодари на партньорите в кампанията, БЧК, певицата Николина Чакардъкова, Тити Папазов, Криско, Йордан Йовчев, Деси Бакърджиева,Тончо Токмакчиев, Румен Луканов, медии, работодателски организации, българския бизнес и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK