1000 кг хранителни продукти раздадоха в Благоевград, Падеш, Покровник и Рила

Снимки: Сдружение "Доброта"

Кампанията е организирана от Сдружение "Доброта"

1000 килограма хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства по време на кампанията "Да бъдем хора - да дарим храна!, организирана от Сдружение "Доброта".

Десетки граждани и фирми се включиха с дарения на хранителни продукти, а на Велика събота всички пакети бяха раздадени от доброволци на сдружението на хора в нужда от гр. Благоевград, с. Покровник, с. Падеш и гр. Рила.

"Заедно с всички Вас, хора с големи сърца, успяхме да зарадваме нуждаещите се преди големия християнски празник - Великден! Заедно доказахме, ще доброто съществува и силно вярвам, че отново заедно можем да преминем през всяка една трудност", каза представителят на Сдружението, Димитър Димитров.

Сдружение "Доброта" напомня, че кампанията ще продължи до края на обявеното извънредно положение - 13 май.

Продължава набирането на продукти в пункта, който се намира в гр. Благоевград, ул. „Тодор Александров" 23 (на гърба на Битовия комбинат) и ще работи всеки работен ден между 9.00 и 18.00 ч. 

От Сдружението умоляват всеки, който има информация за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с тях чрез Фейсбук страницата на Сдружението или на имейл адрес [email protected].

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK