14-годишната Зара Бозукова от Първо ОУ – Гоце Делчев спечели конкурса „Гласът на Градъ“

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

14-годишната Зара Бозукова, възпитаничка на Първо ОУ “Св. Св. “Кирил и Методий“ в Гоце Делчев е победител в първото издание на конкурса „Гласът на Градъ”, провел се снощи в рамките на коледно-новогодишната програма, организирана от НЧ „Просвета“ и Община Гоце Делчев. На второ място журито с председател певицата Боряна Карпузова класира ученичката от ПМГ “Яне Сандански“ Катя Велева, която грабна и наградата на публиката. Трета в класацията стана Моника Пиркова.

На класираните фаворитки раздадоха и парични награди. Първенецът Зоя Бозукова получи 100 лева, Катя Велева получи 70 лв. за второто си място и 100 лв. за наградата на публиката, а Моника Пиркова – 50 лв.

На красиво и емоционално шоу пред препълнената зала в Дома на културата в Гоце Делчев показаха своите музикални и певчески таланти 10 участници, които преминаха през предварителен кастинг и бяха допуснати до същинския конкурс. На сцената талантливите деца на Гоце Делчев се представиха отлично и доста затрудниха журито в определянето на трите призови места.

УК "Джуниър Прогресив Пийпъл" към НПГ "Димитър Талев" бе организаторът на първия музикален формат "Гласът на Градъ". Инициативната инж. Соня Кюлева е взела идеята от телевизионното шоу "Гласът на България“.

Компетентното жури и многобройната публика останаха очаровани от качествените изпълнения, от точността в тоналностите, артистичността и силните гласове на голяма част от младите неврокопски таланти.

„Надяваме се конкурсът „Гласът на Градъ“ да стане традиция и от коледно шоу да се превърне в истинска сцена за децата с таланти от Гоцеделчевски регион“, заяви основният организатор на музикалния форум инж. Соня Кюлева.

 

КОМЕНТАРИ

dariiiii13:34 - 14.12.2012
miiiiiiii stavaaaa
Димитър03:41 - 23.12.2011
Браво на децата и повече такива хубави новини от град Гоце Делчев и района!
Йончо13:12 - 22.12.2011
Тогава си стара незадоволена мома.
Бръмбар21:51 - 21.12.2011
Ама разбира се - при липса на аргументи, започват личните нападки. :) Не ме виждаш и няма как да знаеш как се държа, Йончо. А не съм педераст по една крайно основателна причина. :) Както и да е. Каквото имах да казвам, казах.

FACEBOOK