13 са заразените с коронавирус през последните 3 дни в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Положителни проби са дали лица от общините Кюстендил, Дупница и Кочериново

Тринадесет души са диагностицирани с коронавирусна инфекция в област Кюстендил за изминалите три дни – от 24 до 26 юли. Положителни проби са дали лица от общините Кюстендил, Дупница и Кочериново, съобщават от Областния кризисен щаб.
 
Само трима души са новозаразените в община Кюстендил. Положителни проби са дали девет лица от община Дупница и един от община Кочериново.
 
Настанени за лечение в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница към този час са общо 16 лица. От хоспитализираните има една възрастна жена в по-тежко състояние, останалите пациенти са в средно тежко и сравнително стабилно общо състояние.
 
Хоспитализирани към настоящия час в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са седем души. Двама от пациентите са в много тежко състояние, останалите са в средно тежко и задоволително.
 
В петък следобед е починал 60-годишен мъж от община Кюстендил, който е бил с редица придружаващи заболявания. Областният кризисен щаб изказва искрени съболезнования на близките и семейството на починалия.
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK