Снежана Стоименова празнува юбилей с нова книга

Снимки: Община Симитли

Тя е слънце, тя е човек с огромно сърце и възприятие за живота. Тя навърши 60, закачливо, като че ли е на 6, усмихва се и посреща своите гости. Тя представи втората си книга, в която излива душата си и разказва за човешките съдби... Стоименова е заместник-председател на сдружение „Хора и традиции“ – село Брежани.

„Пендари“ навръх 60-ия си юбилей Снежана Стоименова подари едно от най-ценните съкровища от съкровищницата България на своето семейство и на най- близките си приятели. Усмивката й грее, това се забелязва отдалече, щастлива е.

Едни от най-ценните хора в живота на Снежана Стоименова казаха „Честит юбилей, Снежка“, като заедно й поднесоха голяма торта, гръмнаха шампанско и пуснаха заря в нейна чест.

Втората си книга тя представи пред всички с любов към литературата. „Пендари“ са скъпоценни докосвания до събития и хора, останали завинаги в сърцето ми“ започва авторката и допълва … Те поискаха да оживеят. Живи са. Мечтатели, кашонени принцеси, силни жени и мъже - добри и не толкова, просяци, ангели, сънуващи дървета… Добра среща!

Малка книга, с 23 увлекателни разказа, представи пред аудитория от любими хора Стоименова, вложила най-съкровените си чувства в нея.

„Честита да си, Снежка, още дълги години да ни радваш с всички инициативи в община Симитли, не спирай да бъдеш борбена, смела и упорита жена“, специално пожела на рожденичката кметът Апостол Апостолов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK