Пет призови места за ученици и учители от Гоце Делчев. Отбелязаха рождения ден на НП "Пирин"

Снимки: III ОУ-Гоце Делчев

Запомнящо се присъствие на ученици и учители от Трето ОУ "Братя Миладинови" в Гоце Делчев в Посетителски информационен център на Национален парк "Пирин" в град Банско, където вчера на официална церемония бяха наградени победителите в Националния конкурс "През девет планини в десета".

Ученици и учители от училището грабнаха повечето от наградите в различните категории – ПЕТ ПРИЗОВИ МЕСТА.

Участниците в конкурса от клуб "Пирински стражи" бяха изключително топло посрещнати от служителите на Дирекция "НП Пирин", както и от Баненски – директор на парка.

Наградите им бяха връчени лично от Баненски, който бе приятно изненадан от символичния подарък на малките планинари по повод юбилея от създаването на защитената територия.

Стражите заедно с Росен Баненски разрязаха тортата, която бе специално приготвена за повода – 55 години от създаването на НП "Пирин".

Ръководителите на клуба отправят адмирации за прекрасната Николина Ангелинина – ст. експерт в НП "Пирин" за съвършената организация по провеждане на церемонията по награждаването на победителите в конкурса и по отбелязването на годишнината.

Адмирации те изказват и за паркова охрана НП "Пирин", с които направиха и снимки.

Клуб "Пирински стражи", участниците в конкурса и ръководителите на клуба благодарят на целия екип на НП "Пирин" за професионализма, посрещането и подаръците, с които ги зарадваха. Благодарят и за възможността, която им бе предоставена да отпразнуват заедно с Баненски и екипа му 55-годишнината от създаването на защитената територия.

И за финал – г-жа Халачева – директор на Трето ОУ изненада със сладки подаръци всички участници в конкурса, за връчването на които се погрижи г-жа Керина, която мотивира децата от начален етап за участие в конкурса.

 

КОМЕНТАРИ

Природолюбител15:35 - 12.11.2017
Честито! Браво на децата и техните учители от ||| ОУ "Братя Миладинови", гр. Гоце Делчев. Така се възпитава.
Люси15:27 - 12.11.2017
Честито на наградените ученици, на техните ръководители и на целия учителски колектив. Благодаря им от името на родителите за всеотдайният им труд и грижи, които полагат за нашите деца, като им пожелаваме здраве и още много творчески успехи.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK