Септември (Симитли) победи с 1:0 Пирин (Гоце Делчев)

Снимка: Община Симитли

Септември (Симитли) победи с 1:0 Пирин (Гоце Делчев) с много добра игра в мач от 20-ия кръг на първенството в Трета лига – ЮЗГ.

Идеална игра показаха футболистите на Септември (Симитли) в гостуването си на Пирин (Гоце Делчев).

През първотополувреме симитличани имаха много пропуски, с които можеха да решат мача с много по-голяма разлика.

Победният гол падна в 13-ата минута с много добро отиграване и гол на Стойко Иванов. Пропуски имаха Хазуров, Иванов и Топузов, чрез които головата разлика можеше да бъде много по- голяма.

През цялото полувреме играта на играчите на Септември беше офанзивна и много целенасочена. Изключително добре се включи бранителят на симитличани Димитър Пангев, със спасяването на единствения удар към вратата му.

През второто полувреме момчетата на Спас Стоименов имаха още пропуски в лицето на Хазуров и Карадачки.Отбора показа силна и екипна игра, която показва израстването на отбора катоколектив.

„Можехме да решим мача с много по-голям резултат. Доволен съм от играта и в атака, и в защита на момчетата. Стояхме много добре на терена и категорично мога да заявя, че бяхме по-добрият отбор в мача. Много съм доволен от всички момчета и съм сигурен, че ще ставаме по-добри", каза след края на срещата старши треньорът Спас Стоименов.

Състав на Септември (Симитли): Димитър Пангев, Здравко Карадачки ,Николай Стоилков, Георги Пейчев, Ивайло Иванов, Стойко Иванов,  Анатоли Лулейски(Йоан Петров),  Андон Гущеров, Асен Топузов(Ибрахим Алим),Смаил Креболиев( Боби Сандев), Борислав Хазуров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK