Трима гоцеделчевски футболисти с горещи трансфери в "А" група

Новото попълнение на Левски Димитър Пиргов не скри задоволството си от трансфера на "Герена". Бранителят, който бе част от златното поколение на Пирин (Гоце Делчев), направи вчера първа тренировка с новия си тим, след като премина при сините от Славия. 

"Чувствам се перфектно. Атмосферата е, както очаквах, на много професионално ниво. Чака ни много работа и дано се подготвим максимално добре за предстоящите мачове. Целите пред Левски винаги са били много високи", коментира Пиргов. 

Екзотичният Георги Пашов от Гоце Делчев пък се завърна в Славия, след като премина успешно медицински прегледи. Защитникът се присъедини към лагера на "белите" в Банско в края на миналата седмица и ще бъде картотекиран за предстоящите мачове на отбора от предварителните кръгове на турнира Лига Европа. 

Бившият младежки национал Пашов беше собственост на Славия в периода 2012-2014 година, но тогава не успя да се наложи в първия състав на столичани.
Бранителят, който през миналия шампионат носи екипа на Монтана, отказа оферта от страна на Нефтохимик, който беше поканен да участва в елита от сезон 2016-2017. 

Гоцеделчевският Бербатов - Виктор Шишков, също се завръща в „А“ група, след като изкара един сезон в третодивизиония гръцки Епископи (о.Крид), където отбеляза 11 гола.

Тези дни 30-годишният нападател парафира официално с тима на Локо Горна Оряховица, потвърдиха от ръководството на дебютантите в елита. Той е подписал договор за една година с опция за удължаване, ако представянето му е на ниво. 

За Шишков това ще бъде завръщане в родния елит, след като направи сезон за „Берое“ и с головете си преди време, торпилира Пирин Гоце Делчев за исторически първи сезон във футболната ни "А" група.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK