12 отбора мериха сили в коледния футболен турнир на МГЕРБ-Кюстендил

снимки: МГЕРБ - Кюстендил

Коледен турнир по футбол организираха от младежката структура на ГЕРБ в Кюстендил. Турнирът се игра в залата на стадион „Осогово”.

Народният представител и координатор на партията в областта Кирил Калфин и зам.-кметът на Община Кюстендил Виктор Янев приветстваха участниците в турнира и дадоха старт на състезателния ден.

Дванадесет отбора взеха участие и се бориха за спечелване на купата. Един от най-оспорваните мачове бе между отборите на „Фаворит” и „Феста”.

По-добрият отбор се оказа „Фаворит”, който победи при дузпи и се нареди на трето място. Финалът се игра между отборите на „ГЕРБ” и „Сити”.

Малко не достигна на отбора на „ГЕРБ” да грабне купата и остана на престижното второ място. „Сити” спечели заслужено финала с 2:1 и стана победител в коледния турнир по футбол.

Организаторите раздадоха и индивидулни награди и грамоти - за най-добър голмайстор,  за най-добър халф, вратар и защитник.

Гореща подкрепа получиха отборите от своите агитки, а диджей се грижеше за настроението на участниците и гостите през целия състезателен ден.

 

снимки: МГЕРБ - Кюстендил
снимки: МГЕРБ - Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK