Голяма сума пари откраднаха от къща в Годешево, 60 гривни от стомана задигнаха от магазин в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Празничните дни около Коледа не се оказаха почивни за крадците, които върлуваха в къщи, магазини и строителни бази.

Помрачено бе настроението на семейство от сатовчанското село Годешево, което посред бял ден "олекна" с голяма сума пари. 

Кражбата е извършена на 25. декември за времето от 11:30 до 15:55 часа. Неизвестен извършител е проникнал в жилището и е отнел сумата от около 1 450 евро и около 800 лева. За случая е уведомена Районната прокуратура в Гоце Делчев.

На прицел е бил и магазин за продажба на дрехи и бижута в Благоевград. На 23. декември към 03:52 часа през нощта от търговския обект са откраднати 60 гривни от стомана. Сезирана е Районната прокуратура в Благоевград.

Полицейски служители на РУ-Сандански работят по получени сигнали за две кражби. За периода от 16:00 часа на 26. декември до 06:30 часа на следващия ден от складова база, намираща се на главен път Е-79 в района на Сандански, са откаднати телоподаващ апарат, перфоратор, малък и голям флекс, инверторен електрожен и други инструменти.

Втората кражба е извършена тази нощ от магазин за продажба на алкохол в с. Струмяни. Неизвестни засега извършители са отмъкнали 737 бутилки с алкохол. За случая е уведомена Районната прокуратура в Сандански. Образувано е и досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK