Манолова: Нашите земеделци заслужават подкрепата на държавата и аз обещавам техният глас да бъде чут

Снимки: Личен архив

Омбудсманът на Р България Мая Манолова бе сред съгражданите си в Кюстендил, за да уважи 10-ото юбилейно издание на Празника на черешата.

В социалната мрежа фейсбук тя изказа своето задоволство от факта, че е в Кюстендил на този ден и че се гордее с града си и с най-хубавата череша, която се произвежда тук.

Манолова обаче не пропусна да отбележи, че вкусният плод се изкупува на изключително ниски цени от черешопроизводителите, които са принудени буквално да го подаряват на прекупвачите, тъй като черешата е нетрайна.

„От друга страна и природата не беше много благосклонна. Категорична съм, че нашите земеделци заслужават подкрепата на държавата и аз обещавам техният глас да бъде чут там, където трябва“, написа Манолова в поста си. 

В допълнение тя добави, че е почерпила и с череши в парламента, с идеята да „подкупи“ народните представители, за да разгледат два от най-важните законопроекта, които е внесла още със старта на 44-ото Народно събрание – за „модерното робство“ и срещу безобразията на ЧСИ, банките и монополите, които издевателстват над българските граждани, превръщайки ги в крепостници на една безмилостна система.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK