Три жертви за денонощие в Европейския ден без загинали на пътя

Снимка: Infomreja.bg

Дрогиран уби млад мъж край Мездра, двама убити край Микре

В Европейския ден без загинали на пътя трима човека загубиха живота си.

Вчера в 19:30 ч. огромна опашка от автомобили и камиони повече от 3 часа остана затапена на Е-79 край Мездра.

В този час вечерта е получено съобщение за катастрофа на главния път. Установено е, че е възникнало ПТП  между лек автомобил „Сеат Ибиза“, управляван от 39-годишен мъж от Враца, който навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал  челно движещия се в посока София автомобил „Мазда“, в който пътували 6 лица.

Убит е водачът на лекия автомобил „Мазда“, 25-годишен мъж от София. Ранени са 4 от пътниците в лекия автомобил „Мазда“, които са транспортирани в МБАЛ- Враца.

Водачът на лекия автомобил „Сеат“ е изпробван с техническо средство, уредът е отчел наличие на амфетамин. Образувано  е досъдебно производство.

По-рано през деня в 16.15 ч. в с. Румянцево, 44-годишен мъж от Плевен при управление на лек автомобил "Мерцедес" е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е  ударил челно в движещия  се насреща товарен автомобил "Даф".  

В резултат на инцидента с порезна рана на ръката е водачът на мерцедеса. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни.  

Вчера около 7.30 часа на ул. "Васил Левски" в Троян, 27-годишна жена при управление на лек автомобил, на права пътна отсечка очертана с маркировка не е пропуснала и е блъснала 11-годишно момиче, което е пресичало. Детето е прегледано в болница и освободено.

Пробата за алкохол на водачката е отрицателна , съставен и е акт за нарушение на ЗДВП.

Две жертви при пътен инцидент в района на с. Микре.

В 07.15 часа на пътя София-Варна, на прав участък в землището на с. Микре, лек автомобил "БМВ"  - управляван от 44-годишна жена от Габрово, при движение посока София, предприема маневра изпреварване на друго МПС, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно с идващия от посока София лек автомобил "Мазда 323 ф", управлявано от 47-годишен мъж от с. Галата.

В резултат на тежкия удар на място са загинали водачът на маздатата и 26-годишен пътник от същия автомобил, който е пътувал на предната седалка. Трети мъж от колата, на 44-години, е откаран за лечение в плевенска болница. Водачката на БМВ-то и пътуващата в него 54-годишна жена са без наранявания. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Отново снощи в 21.40ч. между София и Варна лек автомобил "Рено", управляван от 57-годишен мъж от София, при движение с несъобразена с атмосферните условия скорост и мокра пътна настилка, е загубил контрол над автомобила, напуснал е пътното платно и се е преобърнал. Водачът е с леки наранявания в областта на кръста, без опасност за живота. Пробата му за алкохол е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK