12-часов театър в община Симитли безплатно на 17. ноември

Снимка: Община Симитли

За поредна година Симитли ще е подвластен на театралното изкуство като част от платформата „Европейска нощ на театъра“.

На 17 ноември Oбщина Симитли, Читалище „Св. Климент Охридски“ и Драматичен театър „проф. Енчо Халачев“ се присъединяват към дългогодишната традиция на инициативата да представя в рамките на няколко часа театър в чистия му и вдъхновяващ образ.

Цели 5 представления от 10 сутринта до 10 вечерта ще засвидетелстват уважението на зрители и творци към изкуството, което носи преживяване, емоции, смисъл и любов. Симитли е единственият малък град в България, който развива магията на Мелпомена и се включва да пореден път в Нощта на театрите. Благодарение на Община Симитли входът на всички представления ще е свободен, за да могат максимално много хора да се насладят и да се докоснат до театралната магия.

Симитли отново на 17 ноември редом със 17-те града и театрите в цяла България ще покаже, че публиката жадува за театър и такива инициативи са духовна храна за мнозина

Целодневният маратон с представленията на Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев" очаква всички жители и гости на Симитли.

Представленията ще се играят:

10:00 ч."Приказка от цветната леха"“ ТЕАТЪР ,,А‘‘ – ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

14:00 ч. "Ревизор"- ТЕАТРАЛНА ШКОЛА ,,ЕР МАЛЪК“ КЪМ ДТ ,,ПРОФ. ЕНЧО ХАЛАЧЕВ“

16:00 ч. "Не се гаси, туй що не гасне" ДРАМАТИЗАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ АВТОРИ – ТЕАТРАЛНА ШКОЛА КЪМ ЧИТАЛИЩЕ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - ГРАД СИМИТЛИ

18:00 ч."Съботна езда" АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ НА АГЕНЦИЯ ,,ФЪРИ“

21:00 ч. "Домът на Бернарда Алба" ДТ ,,ПРОФ. ЕНЧО ХАЛАЧЕВ“

Входът за всички представления е свободен!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK