119 търговски обекта отдават под наем за есенния панаир в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg, архив

Общо 119 на брой ще са търговските обекти, които ще бъдат разположени в бившето военно поделение в Гоце Делчев по време на тазгодишния традиционен панаир в града. Панаирът ще се проведе от 14 -22 септември. Днес на търгове са били отдадени под наем търговски площи на 40 наематели на цена от 60 лева за цялата седмица.

За останалите търговски площи предстои повторен търг, уточниха от администрацията. Още на първия търг трима местни ресторантьори са наели пространствата, предвидени за разполагане на 13-те скари и полеви ресторанти.

Най-оспорвано е преминало наддаването за наемане на 14-те места за поставяне на машини за пържене на казанлъшки понички и риба, като цените на наемите за панаирната седмица са достигнали от 130  до 800 лева.

Както "ИНФОМРЕЖА" вече писа, в панаирните дни всяка вечер със свои концерти ще участват местните изпълнители Боряна Карпузова с оркестър Ванита, Ирина Паскалева с оркестър „Щуро маке", оркестърът на Панчо Ивонал със солисти Емилия и Тони, оркестър "Македония" с ръководител Миро Малинов и други. Гост изпълнители тази година на есенния традиционен панаир в Гоце Делчев ще бъдат Райна и Роксана.

 

снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK