11 партии регистрирани за вота в Гърмен, ГЕРБ с три номинации

Манчо Джуркин, снимка: infomreja.bg, архив

Верхат Ислямов от село Дебрен, Рахим Арнаудов от село Долно Дряново и Манчо Джуркин от село Рибново са трите  кандидатури, номинирани от ПП ГЕРБ  за предстоящите частични избори за кмет на община Гърмен, които ще  бъдат проведени на 29-и септември. И тримата номинирани от ГЕРБ са с педагогическо образование.

Двама учители има и в тройката номинирани кандидати от ДПС - временно изпълняващата длъжността кмет на Гърмен до провеждането на изборите - Минка Капитанова от село Дебрен, и настоящият кмет на село Рибново Феим Иса, който преди кметуването си бе директор на гимназията в гърменското село.

Сред номинираните от ДПС и ГЕРБ за кметския стол в Гърмен само Галип Мисирков е с различна професия – икономист. Той получи най-много номинации след Минка Капитанова.

До  края на срока за регистрация на партии, които ще участват в частичния вот на 29-и септември, са се регистрирали 11 партии и коалиции. Сред тях е и партията на Корман Исмаилов и Касим Дал, двете земеделски партии, СДС, ЛИДЕР, НДСВ, ВМРО, ДПС, ГЕРБ и други формации.

Днес бе последният срок за регистрация на партиите и коалициите, които ще се борят за кметския пост в Гърмен, а до 24-и август е срокът за регистрация на инициативните комитети, които евентуално ще издигнат свои кандидати.

До две седмици от централите на ДПС и ГЕРБ трябва да изберат своя кандидат-кмет измежду всички номинирани, на когото да заложат в изборната надпревара.

 

Верхат Ислямов
Рахим Арнаудов
Манчо Джуркин, снимка: infomreja.bg, архив
Верхат Ислямов
Рахим Арнаудов

КОМЕНТАРИ

Вярно ли е? Смех!!!08:43 - 28.08.2013
http://www.standartnews.com/regionalni/boyko_puska_uchitelka_v_bitkata_za_garmen-202210.html?rand=0.5490587928467251#comments
реален21:14 - 26.08.2013
Точно така колега, този път ДПС трябва да застане зад кандидатурата на ЧОВЕКА и ЛИЧНОСТТА Галип. Вярвам, че този път хората ще вземат правилното решение - Галип.
колега19:17 - 24.08.2013
Без да познавам другите кандидати, заставам твърдо до Човека - Галип Мисирков. А защо го правя? Защото Галип е изключително толерантен и уравновесен човек, доказан професионалист и мъдър политик. Всяка партия трябва да завижда на ДПС за хора като Галип. Успех приятелю. Дано този път твоята партия вземе правилното решение.
brezin10:46 - 24.08.2013
glavnite,koito sa za kur sa malin,marin i onya otveenia milko.

FACEBOOK