Владимир Москов и депутатът Богдан Боцев подариха червени рози на служителите АГО-Гоце Делчев

Снимки: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев и депутатът Богдан Боцев с представители на администрацията в града и тази година не пропуснаха на Бабинден да засвидетелстват своето уважение и признателност към хората с бели престилки от АГО, които първи дават живот и поемат новородените малки жители на общината и региона. „Да са живи и здрави, все така професионално и с любов да дават живот и да се грижат за новородените и техните майки“, пожелаха кметът Москов и народният представител Богдан Боцев на целия колектив от родилното отделение по случай празника им.

Тази година ритуалът по поливане на вода изпълни водещата от телевизия „Запад“-Ваня Вакареева, която заяви, че докторите, акушерките и целият персонал на отделението са част от нейното семейство. Под техните грижи и професионализъм,  Ваня и съпругът й се радват на двете си прекрасни и здрави дечица.

Както писа ИНФОМРЕЖА първото бебе за 2018 година е момиченце от гоцеделчевското село Брезница. То се роди на 2. януари. Малката Фикрие Бабеч дойде на бял свят чрез секцио и бе изписана на 8. януари.Като свидетел на изписването бе и щастливото й петгодишно братче. Семейството и малката чаровница, станала бебе №1 за 2018 година, станаха обект на внимание на администрацията в Гоце Делчев. На изписването й присъстваха кметът на общината Владимир Москов и зам.-кмета Саид Иброш, които връчиха за спомен на бебе №1 медальон със знака на Гоце Делчев. Гоцеделчевският управник поздрави с втората им рожба щастливите родители на малката Фикрие и им връчи официално нейния акт за раждане и парична сума.  

С малко по малко новородени бебета в сравнение с предходната 2016 година, акушерите и гинеколозите изпратиха 2017 година. Според данните от отделението, през миналата години новородените бебета в АГО в МБАЛ „Иван Скендеров“ са били 467, а близнаците само една двойка.  

Повече бебета и повече щастливи семейства през 2018 година пожелаха на акушерите и гинеколозите от гоцеделчевската болница управниците на общината и многобройните жители на града и региона за днешния им прекрасен празник. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK