След жестокото убийство полиция блокира изходите на Кюстендил! Транспортират за „Пирогов“ тежко пострадал (СНИМКИ)

Снимки: Infomreja.bg

Полиция блокира изходите на Кюстендил след жестокото убийство на 35-годишен мъж. Проверяват се всички автомобили, очаква се в областния град да пристигне и жандармерия, обявиха от ОДМВР – Кюстендил.

Продължават разпитите на свидетели. Изземат се и записи на камери от заведения и магазини в централната градска част.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, 35-годишен мъж почина след масов бой между българи и роми. Инцидентът за масовото меле е подаден малко след 7 часа тази сутрин.

Първоначално две компании са празнували в небезизвестното заведение „Иридиум“, когато възниква спор между двама мъже. Последвал е спор и сбиване пред заведението. Стигнало се е до удари с павета и камъни.

Общо 5-ма човека са в болница. Те са настанени в хирургия. 35-годишният мъж е починал от множество прободни рани с нож в областта на сърцето. Той е издъхнал на централната улица „Цар Освободител“.

„Преди броени минути един от пострадалите при сбиването мъже е транспортиран за „Пирогов“. Той е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Останалите мъже са настанени в здравното заведение и вече са обработени раните им“, обяви пред ИНФОМРЕЖА управителят на болницата в Кюстендил, д-р Александър Величков.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ ФОТО МРЕЖА

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Националист14:03 - 17.02.2019
Отишъл един дядо в града по работа - въри Той из града и никъде не вижда друи мъже !!! Спрял се до няколко жени седящи на пейката пред сдин блок и попитал : - Къде са В мъжете ??? - В къщи - епилират се отвърнали жените !!! Къде са ни мъжете ???? Върху този въпрос си помислете мили сънародници !!!
Хахаха13:38 - 17.02.2019
Градът на ВИС падна под циганско робство, с благословията на младежкото ГЕРБ, което в деня на убииството дискутира европейското бъдеще на цигански Кюстендил! Смех, смех, голЕм смЕх
i2d13:21 - 17.02.2019
стратегията на шишкото какаракачан не работи. Само морбилито и състоянието на здравната система у нас може да ни избави от ромские проблем
a13:01 - 17.02.2019
maikata si ebalo ...

FACEBOOK