107 свободни работни места обявиха фирми на трудова борса в Гоце Делчев

От ляво надясно: Станислава Поповска - директор на Рeгионалната служба по заетостта в Благоевград, кметът Владимир Москов, Марияна Стругова и младежкият медиатор Костадин Харисков, снимки: infomreja.bg

107 свободни работни места обявиха на трудова борса в Гоце Делчев. Предложените позиции за заетост са предимно в сферата на обувната и шивашката промишленост.

Няколко фирми, занимаващи се с преработка на пластмаса, също предложиха свободни работни места и осигурен транспорт до цеховете си, намиращи се в населените места край Гоце Делчев.

Шивашката фабрика „Пиринтекс” обяви на организираната от Бюрото по труда в Гоце Делчев трудова борса 25 работни места за шивачи, гладачи и др. Фирма „Нидекс" ООД - с. Копривлен, която се занимава с преработка на пластмаса, обяви позиции за специалисти и общи работници при добро заплащане и осигурен транспорт.

Фирма „Нети” – Д. Христов също се представи на борсата с 5 свободни места. Своите добри условия изложи пред търсещите работа безработни граждани и фирма за дограма, която иска да наеме мъже до 40-годишна възраст и със шофьорски книжки.

Шест работни места за машинни оператори в обувното производство предложиха и две фирми с цехове в Копривлен и общинския център Хаджидимово.

Известната фирма „Мерлини” за консервиране на плодове и зеленчуци обяви и тази година 5 свободни работни места за шофьори и водачи на  мотокари. На трудовата борса със своя разяснителна кампания за набиране на военни кадри участие взеха и Военен отдел – Благоевград и Военен клуб – Гоце Делчев.

Директорът на Бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова обясни на работодателите и присъстващите, търсещи работа, възможностите за участие в новите програми за младежка заетост, по които за обучение и работа могат да кандидатстват младежи до 29-годишна възраст.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов похвали организаторите на поредната трудова борса, като определи инициативата за изключително полезна за търсещите работа от Гоце Делчев и общината.

За улеснение на младите хора  които се интересуват от  младежките програми за заетост  кмета Москов представи младежкия медиатор Костадин Харисков чиито задължения са  да е в непрекъсната връзка с Бюрото по труда да получава от там пълната информация и да насочва  младите хора към възможностите  за обучение и заетост  по новите програми .

Десетки безработни осъществиха пряк контакт с работодатели и получиха информация за предлаганите условия от фирмите
Младо момиче прояви интерес към военната професия
На трудовата борса в Гоце Делчев безработни успяха да намерят търсената от тях подходяща работа
Десетки се запознаха с условията и свободните работни места, които предлагат фирмите

КОМЕНТАРИ

zekiya14:41 - 07.12.2016
zdr az iskam da popitam za tezi firmi po otgore koito otpuskat svobodni mesta dali moje sluchayni hora da idat da pitat za rabota ili samo po trudova borsa
коментар20:46 - 04.07.2015
фирма "Нидекс"ООД с.Копривлен хубаво предлага работа на трудовата борса,но дали ще се намерят кандидати за работа там?Защо ли?Ако беше добро място за работа,щеше ли да има такова масово напускане или задържане маскимум една две години!Много лоши условия на труд,много ниско заплащане,като се има предвид,че се работи във вредна среда,разтопена пластмаса,при което се отделят вредни химикали.И за тези условия заплатите са мизерни ,не се дават полагащите се по закон за работа във вредна среда ваучери за храна.Там началниците плачат за една хубава проверка от инспексията по труда.Там работникът е мачкан и унежаван системно,та затова имат свободни места за работа.НО ПЪРВО СИ ПОМИСЛЕТЕ!!!
Аз09:27 - 19.06.2015
Стартира предизборната кампания, ясно е вече на всички.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK