1000 нови работни места в Гоце Делчев обеща кандидат-кметът от ПП "Български социалдемократи" Ангел Гераксиев

Ангел Гераксиев и Ахмед Ходжов, снимка № 2: Кандидатът за общински съветник Валя Рупчина и Ангел Гераксиев изслушаха жителите на Гоподинци, снимка № 3: жители на селото, снимка № 4: Ахмед Ходжов с млада симпатизантка, infomreja.bg

Кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от партия  "Български социалдемократи" Ангел Гераксиев представи пред жителите на село Господинци кандидатите за общински съветници и кандидата за втори кметски мандат на селото Ахмед Ходжов, издигнат също от  партия  „Български социалдемократи".

Гераксиев, който е дългогодишен съветник в местния парламент, пое ангажимент да съдейства за решаване проблемите на хората, свързани с безработицата,  здравеопазването и подобряване на инфраструктурата.

„Моят екип е разработил програма, която търси решения на всички тези наболели въпроси. Но, разбира се, повече хора от  Господинци, от Гоце Делчев и населените места в общината ни, на 23 октомври трябва да ни дадат своя кредит на доверие и да  гласуват с бюлетина № 30”, заяви кандидат-кметът.

Чрез "Програма 1000" екипът от доказалите се професионалисти на Ангел Гераксиев са си поставили за цел да разкрият 1000  нови работни места на територията на общината.

„Управленската ни програма е напълно изпълнима. Наше  свещено правило е да не обещаваме това, което не можем да изпълним. Изграждането на индустриален парк в местността  "Текето", в който да предоставим всички съвременни  условия  на инвеститори с интерес да развиват бизнес тук, е част от управленската ни програма. Амбицирани сме да осигурим 1000  нови работни места, за да се справим с бича на днешното време -   безработицата. През изминалия мандат Господинци бе оставено на произвола на съдбата, защото селото нямаше свои представители в Общинския съвет. Затова днес ние сме пред вас и ви предлагаме да се обедините и да гласувате с бюлетина № 30, с която да ни упълномощите да защитаваме вашите интереси", увери Гераксиев. Той пое ангажимент за справедливо разпределение на средствата за капиталови разходи, пълна подкрепа на проектните предложения на кмета Ахмед Ходжов, за решаването на водния режим и проблема с инфраструктурата в селото.

„Аз съм част от екипа на Ангел Гераксиев, който, заедно с колегите му от неговата група през изминалия мандат, силно ме   впечатляваха по време на всяко заседание на местния парламент със справедливите им и градивни предложения и критики, с професионализма и компетентността им. В предният  мандат  управниците  забравиха  напълно за съществуването на нашето село. Името на Господинци, на което бях кмет, за цял един мандат на заседанията на ОбС бе споменато само на два пъти, и то единствено от съветника Ангел Гераксиев. Именно това ме мотивира да се кандидатирам за втори мандат, защото съм сигурен, че с тяхната подкрепа ще защитим интересите на хората от селото и ще реализирам един много по-успешен и  полезен за развитието на село Господинци следващ кметски  мандат. Въпреки, че нашето село се счита за естествената "Порта" към общинския ни център Гоце Делчев и трите общини Гърмен, Хаджидимово и Сатовча, за жалост то бе изоставено и забравено от общинските управници досега", призна от трибуната досегашният кмет на Господинци Ахмед Ходжов, който допълни, че в селото му през изминалия мандат не е направено почти нищо, за разлика от другите села, където са  инвестирани много пари, защото в ОбС са имали свои съветници.  

Пред екипа на кандидата за кмет Ангел Гераксиев жителите на Господинци поставиха както проблемите на селото, така и свои лични проблеми. Те се оплакаха, че са единственото село в региона с воден режим на питейната вода през летния сезон и  разбити улици. Местните жители поставиха и нуждата от изграждане на подпорни стени заради свлачища и разбира се най-голямата им болка - липсата на качествени здравни услуги, тъй като личната им лекарка идвала в селото за един час седмично.
 

КОМЕНТАРИ

до letito15:00 - 02.09.2012
Вие оказахте нужното съдействие на задрямалото население на с.Господинци.Не видях една стра жена да не е придружаваше щерката на настоящия кмет до избирателната урна.....е това ако не са честни избори здраве му кажи?А що се отнася до баща ти пълен н********к,една бала цимент не може да вземе за селото.
жабата20:33 - 19.10.2011
а стига бе дупедавковци! всички вие искате или от първи тур кмет или на балотаж с гераксията - щото са скачени съдове! и после пак моската - кмет - гераксията в общинския съмет и да си разпределят порциите, дето досега май нещо ги разделяха кофти. ами нека и двамата си кажгат отношението към най-големия лапач в общината - депутата Киро Добрев! Какво ше им е отношението къмв него ако спечелят
пък и друг вариянт22:04 - 17.10.2011
за Москов и от първи тур кмет , нема лошо и така бива но трактористи , пожарникари и двойкари от селското не ни трябват . Гнус ме е да вървя по града от вксякъде ме дебнат неговите плакати , билбордове , запалки , лукчета , кибритчета , химикалки , ега си и скъпата кампания да не мидслиш че ги вадят тези пари от джобовете им , пак са от нашия гръб ако ги изберем кще ги връщаме ние ако не ще си ги връщат те .
до бимо22:00 - 17.10.2011
ами гласувате за Гераксиев та той да отиде на балотаж а не ГЕРБ това е изгубена кауза

FACEBOOK