1000 неврокопчани пожелаха победа на БСП и Тодор Радулов с бюлетина №5

снимки: infomreja.bg

Над 1000 неврокопчани изпълниха днес Градския парк в Гоце Делчев и дадоха безрезервната си подкрепа за третия в пиринската листа на БСП - кандидата да народен представител инж.Тодор Радулов. В живописния парк, който младежката организация на БСП превърна в красив и многоцветен оазис, пред множество жители от община Гоце Делчев, членове и симпатизанти на червената партия и от съседните общини - Хаджидимово, Сатовча и Гърмен, застанаха всички кандидат-депутати от Коалиция за България заедно с водача Емил Костадинов и втория в листата Спас Панчев от коалиционния партньор - Земеделски съюз „Александър Стамболийски".

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, кандидатите Спас Панчев, Тодор Иванов, адв. Магдалена Пиринска, Костадин Дурчов, Андон Ризов, Димитър Капитанов и останалите подредени в пиринската листа на БСП поздравиха неврокопчани, като откровено заявиха, че Гоце Делчев е един от най-красивите градове в областта, за който пет мандата работи най-успешният кмет, а хората, които живеят в него, са невероятно добри и трудолюбиви.

Само с трите думи: "Местен, честен и известен", бе представен пред събралите се много хора в парка на Гоце Делчев местният кандидат за депутат Тодор Радулов, който от своя страна поиска доверието на съгражданите си да бъде избран за „Гласът на община Гоце Делчев и региона в следващия парламент".

Като своя мотивация да се кандидатира за народен представител, Радулов заяви, че ако бъде избран, ще отнесе в парламента всички проблеми на хората и региона и ще работи за тяхното решаване, както и за връщане на доверието на българите в тази институция.

„До 12 май ще чуете много обещания, ние обаче предлагаме не много, но реалистични и напълно постижими и дори наложителни промени, сред които 250 000 нови работни места, облекчения на кредитните ставки за малкия и среден бизнес, 450 лева минимална работна заплата, ежегодно актуализиране на пенсиите, освобождаване от данъци на най-бедните граждани, граждански контрол на обществените поръчки и конкурсите. Пожелавам ви здраве, търпение и най-правилния избор с бюлетина №5 на 12 май”, обяви кандидатът за депутат инж. Тодор Радулов пред съгражданите си и жителите на Гоцеделчевски регион, които заедно с него и останалите кандидати за народни представители виха дълги хора в парка на града.

Да подкрепят с изпълненията си кандидата инж. Тодор Радулов, в предизборния хепънинг се включиха всички местни изпълнители и танцови формации.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Кръстева03:31 - 03.06.2013
Кой гласува, кой, кой, кой..... ЗА ДОБРО УТРО :( :( :( Одобрен закон на първо четене за изучаване на турски език в Българските училища...Срамувайте се уПРАВНИЦИ! Посрамихте България!!! Излязоха наяве пазарлъците на БСП за власт на всяка цена. Това е долнопробната сделка между „Атака“, ДПС и БСП. Скоро ще си признаете, колко добър управник е бил ген. Борисов. Джамиите в Европейска България са повече от всички църкви в Европа. А бе " комуняги ", нямате нищо общо с Комунистическия идеал, и който е гласувал за вас, е гласувал за нова джамия, за нова УДОРМА БСП + ДПС. Да ви е честито... и се запасявайте със сапун . А тези коментатори отвъд океана, ако не са платени, са се оставили медиите да им промият мозъците. С гласа си провалилите ГЕРБ - ще видят Нова България през крив макарон :( ...и в чужбина започвайте да ходите на джамия и се нагъзвайте добре, че ако по погрешка минете през потурчена България, вече да сте свикнали, Ама големия сега ще го ядат родителите ви и близките, които сте оставили тук.
Иии08:55 - 21.04.2013
И ундормата е друга всички знаят че Герб цял мандат са таино с Дпс
Долу ГЕрб08:53 - 21.04.2013
Тази джемия си е измисли андоновото Гоше за да трупа точки.Прост селянин
Гласоподавател07:46 - 21.04.2013
ВЪПРОС: Кой ще открие и председателства първото заседание на 42 - то Народно събрание???

FACEBOOK