1000 лв. за паркинг на година в Кюстендил

снимка: infomreja.bg, архив

1000 лева струва годишният абонамент за ползване на платени общински паркинги, месечната такса е 40 лева, а дневната - 6 лева. Това съобщиха от общинска администрация след определяне цените за ползване на платените общински паркинги и наемите на общински спортни съоръжения през 2013 година.

От общинска администрация уточняват още, че за ползването на денонощните охраняеми паркинги в рамките на града за товарни автомобили, ремаркета и автобуси е за престой до 12 часа - 12 лева, за престой до 24 часа - 24 лева. Абонаментът за един месец е 40 лева.

Освобождаване на принудително задържано превозно средство чрез използване на техническо средство "скоба" в зоните за платено кратковременно паркиране ще струва 10 лева.

Цената за освобождаване на автомобил, например, в момента на задържане за неправилно паркиране през 2013 ще бъде 20 лева.

От общинска администрация обявиха, че при използване на общинските спортни бази няма се заплащат такси  при провеждане на тренировъчна и състезателна дейност от спортните групи от ОДК и местните спортни клубове, имащи съдебна регистрация за извършване на обществено-полезна дейност, които сключват договори за ползване на предоставената им спортна база.

Няма да се заплаща и при провеждането на масови прояви и състезания, включени в общинския спортен календар.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK