Правят цялостен ремонт на три улици в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Ремонтът обхваща улиците "Здравец", ул. "Криволак" и ул. "Плиска"

Цялостният ремонт на три от улиците в Градска градина започва в Дупница. От фирмата изпълнител започват от днес подготвителните дейности, като същинските ремонтни стартират от утре.

Изграждане на тротоари, цялостно преасфалтиране и полагане на маркировка са дейностите, които ще се извършват по ул. „Здравец” в участъка от ул. „Кокиче” до ул. „Лакатица” (около 205 метра), ул. „Криволак” в участъка от ул. „Кокиче” до ул. „Момина сълза” (около 145 м) и ул. „Плиска” в участъка от ул. „Криволак” до ул. „Здравец” (около 50 м).

Преминаването на автомобили през Градската градина по направлението ж.к. „Бистрица“ - Горна махала временно ще бъде забранено, тъй като няма да бъде проходимо. Ще се допускат само автомобили за живеещите в района. "На по-късен етап от ремонтните дейности, преминаването през Градска градина ще бъде възстановено по временен маршрут.

Временно ще бъде засилен трафикът през централна градска част, но вярвам, че съгражданите ни ще проявят разбиране. Като не позволим временно преминаването на МПС-та, ще дадем възможност на фирмата-изпълнител да работи по-бързо и качествено", заяви директорът на Дирекция "Строителство", инж. Иван Бельов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK