1000 лв. глоба за Малкия Фрико, пребил гард на дискотека "Джулиани"

снимка: infomreja.bg, архив

Районният съд в Благоевград определи 1000 лева глоба за Юлиян Мирчев - Малкия Фрико, за побой над охранител в дискотека "Джулиани" в Благоевград.

На 19 август 2012 г. късно вечерта той бе задържан в ареста след скандал и последвало сбиване в нощното заведение.

22-годишният мъж ударил с каска за мотор гарда на дискотеката. Така му причинил лека телесна повреда, изразяваща се в счупване на носа и кръвонасянания на долните клепачи и лявата ушна мида.

Между двамата имало предишен конфликт, тъй като предната вечер охранителят не пуснал непълнолетната приятелка на Малкия Фрико в дискотеката.

На 19 август Мирчев отново решил да посети заведението. Той паркирал мотора си пред хотел "Ален мак" и влязъл в дискотеката, носейки каската си в ръка. Платил входна такса от три лева и след това се обърнал към охранителя с думите: „Бате, тебе ще те намеря и ще те счупя от бой”.

Видимо раздразнен, освен входна такса от три лева, гардът поискал от Малкия Фрико и сумата от петдесет лева, като капаро затова, че оставя на съхранение каската.

Мирчев се ядосал, но дал парите и влязъл в дискотеката. След около пет минути, придружаван от от още няколко момчета, той се насочил към изхода на дискотеката.

Фрико взел каската си от гардероба и държейки я с дясната си ръка, ненадейно нанесъл няколко силни удара с нея в предната част на главата на гарда, в областта на носа и очите.

Последвало сбиване, в което се включили приятелите на Фрико и останалите гардове на дискотеката. Малко след това пристигнали полицейски патрули.

Заради чистото криминално минало на Мирчев, съдът го освободи от наказателна отговорност и му наложи административно наказание глоба от 1000 лева.

При определяне размера на наказанието съдът е отчел смекчаващи отговорността обстоятелства, каквито са направените самопризнания и изразеното разкаяние за извършеното деяние, затрудненото материално положение на подсъдимия и е преценил, че наложеното наказание е достатъчно.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK