10 дни след премиерата на „Тартюф“, ДТ „Никола Вапцаров“ подготвя следващия си мащабен спектакъл

Снимки: ДТ "Никола Вапцаров"

Всеки може да стане част от следващото грандиозно представление

Само 10 дни след премиерата на „Тартюф“ по Молиер с режисьор Дамян Тенев, Драматичен театър „Никола Вапцаров“ усилено подготвя следващия си мащабен спектакъл: “Панаир на суетата” по едноименния роман на Уилям Такъри и сценичната адаптация на Кейт Хамил, с режисьор Маргарита Мачева.

Драматичен театър „Никола Вапцаров“ приветства всеки, който желае да стане част от следващото грандиозно представление и да се включи в създаването на впечатляващата сценография на доц. Марина Райчинова!

Един от основните елементи, който зрителите ще видят на сцената в края на този месец, ще бъде огромна блестяща завеса, направена от 236 000 мъниста.

Този петък (02.10.2020 г.) вратите на театъра ще бъдат отворени между 10:00 и 20:00 часа за всеки, който желае да помогне. Включилите се в инициативата на театъра ще получат покана за предпремиерното представление и ще видят спектакъла в пълния му блясък, преди всички!

За нанизването на блестящата завеса не са необходими специфични умения и всички материали са подсигурени от Драматичен театър „Никола Вапцаров“.
Omnia vanitas!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK