1 юни остана незабравим за децата от Трето ОУ "Братя Миладинови" в Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ, Гоце Делчев

Всички се забавляваха на воля, а някои получиха свидетелство за управление на велосипед

Градският парк беше мястото, където учениците от 1-ви, 2-ри и 3-ти клас на Трето ОУ „Братя Миладинови“ отпразнуваха вчера Международния ден на детето. Те играха на воля по алеите, люляха се, рисуваха… Времето мина в забавления, с усмивки и много настроение.

А учениците от 2.б клас проведоха емоционално занятие по безопасно управление на велосипед. То бе финал на серията дейности по проект „Млад велосипедист“, иницииран и ръководен от учителите на децата Емилия Москова и Димитрия Джамбазова.

След устно изпитване на тема: „Устройство на велосипеда. Правила за управление в населено място и извън него“, учениците трябваше да докажат, че личното им превозно средство е технически изправно, да демонстрират майсторско преминаване покрай препятствия и спазване на пътните знаци в условията на уличното движение.

Всички успяха да покрият изискванията, помагаха си взаимно в аварийни ситуации и получиха свидетелство за правоуправление на велосипед, което ще бъде прекрасен спомен от вълнуващото събитие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK